Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.08.2016

ЗА "СІМЕЙНИЙ ДЕРИБАН" БЮДЖЕТУ СМІЛЯНСЬКИЙ ЧИНОВНИК СПЛАТИТЬ 3 400 ГРН. ШТРАФУ

Прокуратура області “відбила” в суді апеляційної інстанції справу керівника одного з структурних підрозділів органу місцевого самоврядування Смілянського району, який підозрюється в корупції.
 
В порушення антикорупційного законодавства посадовець не вжив заходів щодо недопущення будь-якої можливості виникнення конфлікту між майновими інтересами свого сина і своїми повноваженнями та не повідомив сесію про наявність у нього конфлікту інтересів. В грудні 2015 року він особисто уклав договір про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти з малим підприємством, керівником та засновником якого є його син та в подальшому, у лютому поточного року, на рахунок підприємства на підставі відповідних бухгалтерських документів було перераховано грошові кошти за виконання укладених договірних відносин, а саме придбання канцтоварів.
 
Утім, посадовець подав апеляцію на постанову Смілянського міськрайонного суду про притягнення його до відповідальності. Після розгляду судом апеляційної інстанції 19.08.2016 вказана постанова набрала законної сили, посадовця  притягнуто до адміністративної відповідальності з накладенням штрафу розміром 3 400 грн.
 
Основне джерело:  
 
Інші джерела:

кількість переглядів: 1661