Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2016

ДО 9 РОКІВ 6 МІСЯЦІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ ЗАСУДЖЕНО ВИНУВАТЦЯ СМЕРТЕЛЬНОЇ ДТП В ЧЕРКАСАХ

Сьогодні, 19 січня, Соснівським районним судом м. Черкаси закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 28-річного жителя м. Черкаси у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.
Нагадаємо, 04.10.2015 чоловік, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat CC», у м. Черкаси, на перехресті вулиць Благовісна та Котовського, допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21063», виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Daewoo Lanos», унаслідок чого загинуло 3 особи та 8 осіб отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані. Після дорожньо-транспортної пригоди водій з місця події зник та у подальшому у ході обшуку був затриманий.
Вироком суду чоловікові призначено покарання у вигляді 9 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
Крім того, судом задоволено позов сторони обвинувачення про стягнення з останнього моральної та матеріальної шкоди, завданої злочином на суму  1,5 млн. грн.
Державне обвинувачення у вказаному кримінальному провадженні підтримувала прокуратура області.
На цей час вирок суду не вступив в законну силу, інформує прес-служба прокуратури області.   Джерела: http://procherk.info/news/7-cherkassy/39512-do-9-rokiv-6-misjatsiv-pozbavlennja-voli-zasudzheno-vinuvattsja-smertelnoyi-dtp-v-cherkasah http://pres-centr.ck.ua/tape/53497/ http://provce.ck.ua/cherkaschanyna-yakyj-vlashtuvav-kryvavu-dtp-zasudyly-na-95-rokiv-vyaznytsi/ http://region.unn.ua/uk/news/25136-vinuvatets-smertelnoyi-dtp-vidsidit-u-tyurmi-mayzhe-desyat-rokiv http://infomist.ck.ua/vynuvatets-motoroshnoyi-dtp-provede-majzhe-10-rokiv-za-gratamy/ http://vycherpno.ck.ua/majzhe-10-rokiv-vidsidit-u-tyurmi-vinuvatets-smertelnoyi-dtp/ http://zmi.ck.ua/cherkassy/vinuvattsyu-smertelno-dtp-na-kotovskogo-u-cherkasah-vinesli-virok.html http://vikka.ua/novini/93571-u-cherkasah-zasudili-vinuvattsya-smertelnoi-dtp.htm http://v4asno.com/cherkaskoho-vodiya-cherez-yakoho-zahynuly-troje-lyudej-zasudyly-do-9-5-rokiv-v-yaznytsi/ http://progolovne.ck.ua/archives/148917 http://pro-vincia.com.ua/novini/news_krimnal/22002-cherkaschanina-yakiy-vtk-pslya-dtp-v-yaky-zaginulo-3-lyudey-zasudili-do-95-rokv-pozbavlennya-vol.html                                                     

кількість переглядів: 4452