Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.10.2015

ПРОКУРОР ОБЛАСТІ РОЗЦІНЮЄ АКЦІЮ ГОЛОДУВАННЯ ЯК ТИСК НА ПРОКУРОРІВ ТА СУДДІВ.

Сергій Овчаренко прокоментував акцію протесту під стінами прокуратури Черкаської області та відкинув звинувачення, направлені на його адресу.
За його словами, акцію проводять активісти ГО „Організований захист громадян”. Виконавчий директор вказаної організації громадянин К., особа добре відома в „певних” колах, як і значна кількість членів цієї організації та учасників акції.
«Ініційовану цими особами акцію під стінами прокуратури області я розцінюю як спробу тиску на прокурорів, які приймають участь у судовому розгляді справи, а також на суд, що здійснюється з метою уникнення кримінальної відповідальності. Проте запевняю, що так дії організаторів акції не досягнуть очікуваного ними результату. Прокуратура області займала і буде займати у цій справі принципову позицію, з метою притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб та призначення їм справедливого покарання».
Також прокурор області наголосив на тому, що на даний час апеляційним судом Черкаської області розглядається кримінальна справа за обвинуваченням громадянина К. та ще чотирьох членів його угруповання у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 189, ч.2 ст. 187, ч. 2 ст. 146 КК України. Ці особи обвинувачуються у вчиненні розбою, вимаганні та викраденні людей.
«Отже, сам факт організації такої акції під стінами прокуратури особами з кримінальним минулим вважаю компліментом та найкращим свідченням того, що прокуратура у цій справі рухається у правильному напрямку», - акцентував Сергій Овчаренко.

Джерела:
http://hromadske.cherkasy.ua/novyny/suspilstvo/item/512-aktyvisty-vymahaiut-vidstavky-prokurora-cherkaskoi-oblasti
http://vycherpno.ck.ua/hto-pravij-a-hto-vinen-gromadski-aktivisti-proti-golovnogo-prokurora-cherkaskoyi-oblasti/
http://pres-centr.ck.ua/tape/51057/
http://zmi.ck.ua/cherkassy/pd-stnami-oblasno-prokuraturi-protestuyut-zlochints.html
http://vikka.ua/news/42095-oblasnu-prokuraturu-vzhe-dva-dni-trimayut-u-oblozi-video.htm

кількість переглядів: 2143