Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2024

У прокуратурі відбулась нарада, на якій обговорили Стандарти діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій під час досудового розслідування

Сьогодні очільниця Черкаської обласної прокуратури провела оперативну нараду з прокурорами органів прокуратури Черкаської області, на якій зосередила увагу присутніх на організації роботи щодо захисту прав суб’єктів господарювання під час досудового розслідування у кримінальних провадженнях.

Прокурори Черкащини обговорили практичні аспекти застосування оновлених Стандартів діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій під час досудового розслідування кримінальних проваджень.

Катерина Шевцова наголосила, що незаконний тиск на доброчесний бізнес є неприпустимим. Затверджені Генеральними прокурором 24 квітня 2024 року Стандарти діяльності прокурорів у сфері захисту інвестицій під час досудового розслідування повинні зміцнити механізми захисту прав та інтересів підприємців та інвесторів.

Вказані Стандарти є обов’язковими для виконання, спрямовані на підвищення ефективності роботи прокурорів та мають на меті запобігання можливим незаконним діям з боку представників правоохоронних органів.

 

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 87