Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2024

Ювенальні прокурори домоглися повернення 6 будинків відпочинку на березі Дніпра територіальній громаді міста Черкаси

Прокуратура не один рік веде роботу щодо повернення територіальній громаді будинків відпочинку, які входять до цілісного майнового комплексу «База вчителів», розміщеного на березі Кременчуцького водосховища р. Дніпро у с. Свидівок Черкаського району.

Черкаський районний суд задовольнив 6 позовних заяв Черкаської обласної прокуратури в інтересах Черкаської міської ради, департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради до приватних осіб про скасування реєстрації права власності та повернення 6 будинків відпочинку територіальній громаді міста.

За результатами розгляду справи суд підтримав правову позицію прокурора щодо безпідставності та незаконності реєстрації права власності фізичних осіб на будинки відпочинку загальною площею 333 м2 та підтвердив факт перебування вказаного майна у комунальній власності територіальної громади м. Черкаси.

Наразі завдяки вжитим обласною прокуратурою заходам територіальній громаді міста повернуто 6 будинків для відпочинку, які можуть бути використані для оздоровлення дітей.

 

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 60