Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2024

Молодика, який підпалив обладнання на залізниці, взято під варту

За процесуального керівництва прокурорів Черкаської окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю міста Черкаси за фактом умисного пошкодження чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України).

Слідством встановлено, що 21-річний чоловік перебував на території об’єкту Шевченківська дирекція Одеської залізниці, розташованого адміністративних межах с. Хутори Черкаського району. Використовуючи легкозаймисту речовину та запальничку, підпалив релейну шафу, яка призначена для регулювання швидкісного руху поїздів, чим завдав шкоду інтересам держави.

Правоохоронці затримали зловмисника в процесуальному порядку.

Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснюють слідчі СВ Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області за оперативного супроводу управління СБ України в Черкаській області.

Довідково: санкція ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 145