Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2024

Судитимуть 27-річну жительку м. Черкаси, причетну до збуту наркотиків

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жительки м. Черкаси за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України).

Слідством встановлено, що 27-річна черкащанка, продовжуючи свою протиправну діяльність, пов’язану із збутом наркотичних засобів і психотропних речовин, зберігала їх у власному помешканні.

Так, за місцем проживання жінки правоохоронці повторно виявили та вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс та психотропні речовини – амфетамін і мефедрон, розфасовані в 53 згортки.

Указані речовини вона планувала збути у вигляді «закладок» на території м. Черкаси.

Також у ході обшуку були вилучені записники з інформацією про кількість вже збутої речовини та місця збуту.

Наразі до обвинуваченої застосований запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування та оперативний супровід у кримінальному провадженні здійснювали слідчі УСБУ в Черкаській області.

Нагадаємо, стосовно вказаної особи на розгляді місцевого суду вже перебуває обвинувальний акт за вчинення аналогічного злочину.

Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 342