Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2024

Перед судом постане чоловік, який побив старосту територіальної громади на Черкащині

Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який побив старосту однієї з територіальних громад Черкаського району (ч. 1 ст. 122 КК України).

За даними слідства, у листопаді 2023 року в одному із сіл Черкаського району, поблизу адміністративної будівлі старостинського округу на ґрунті особистих неприязних стосунків між двома чоловіками виник конфлікт.

У ході сварки 33-річний житель одного із сіл Черкаського району наніс 63-річному старості декілька ударів руками по голові, а потім палицею.

Унаслідок протиправних дій зловмисника чоловік отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості та в подальшому був госпіталізований.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювали слідчі Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 122 КК України передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 262