Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.05.2023

За кримінальні правопорушення проти власності, вчинені в умовах воєнного стану, житель Черкаського району проведе 7 років за ґратами

Черкаською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя Черкаського району, який систематично вчиняв крадіжки з магазинів, а одного разу грабіж (ч. 4 ст. 185, ч. 4 ст. 186 КК України).
Прокурор у суді довів, що 19-річний житель Черкаського району, перебуваючи на території міста Черкаси систематично вчиняв крадіжки товарів з однієї із мереж магазинів області, а одного разу відкрито викрав алкогольні напоїв, після чого, не розрахувавшись, з викраденим залишив приміщення крамниці.
Суд визнав чоловіка винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.
Наразі зловмисник продовжує утримуватися під вартою до набрання вироком законної сили.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 574