Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.05.2023

За розбій взято під варту 25-річного жителя міста Звенигородка

За процесуального керівництва Звенигородської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаному з проникненням у житло та нанесенням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 КК України).
За даними слідства, 25-річний чоловік, вирішивши заволодіти майном людей похилого віку та в нічний час проник до двох домоволодінь одного із сіл Звенигородського району, де після нанесення тілесних ушкоджень господарям відкрито заволодів побутовою технікою потерпілих та зник з місця вчинення злочинів.
Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та наразі судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.
Досудове розслідування триває.
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 487