Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2023

Розслідується факт можливого забруднення атмосферного повітря птахофабрикою на Городищині

Городищенським відділом Смілянської окружної прокуратури шляхом моніторингу та вивчення інформації, оприлюдненої в медіа, встановлено факт можливого забруднення атмосферного повітря в с. Старосілля Мліївської ОТГ під час здійснення господарської діяльності місцевою птахофабрикою, що розташована в центрі населеного пункту.
Наразі за вказаним фактом зареєстроване кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 241 КК України, а саме: забруднення або інша зміна природних властивостей атмосферного повітря шкідливими для життя, здоров'я людей або для довкілля речовинами, відходами або іншими матеріалами промислового чи іншого виробництва внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи для довкілля та розпочато досудове розслідування.
У ході досудового розслідування будуть залучені спеціалісти контролюючих органів - Держпродспоживслужби та Державної екологічної інспекції, які нададуть відповідні висновки щодо встановлених порушень.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 676