Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.11.2022

На лаві підсудних 28-річний чоловік, який побив свою співмешканку

За процесуального керівництва Звенигородської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо 28-річного місцевого жителя, який спричинив легкі тілесні ушкодження своїй співмешканці за обставиною, що обтяжує покарання, а саме вчинення кримінального правопорушення щодо особи, з якою винний перебував у сімейних відносинах (ч. 1 ст. 125 КК України).
За даними слідства житель м. Звенигородка під час словесної сварки на ґрунті тривалих неприязних відносин зі своєю співмешканкою наніс останній декілька ударів кулаками та ногами в різні частини тіла, чим спричинив їй тілесні ушкодження, які належать до категорії легких тілесних ушкоджень.
У разі доведення вини правопорушнику загрожує покарання у вигляді штрафу у розмірі до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.
Примітка: відповідно до положень ст. 62. Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку    і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 705