Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2022

Судитимуть злочинне угруповання з 8 осіб, які організували незаконне проведення азартних ігор

Прокурори обласної прокуратури затвердили та скерували суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 8 членів злочинної організації за фактом здійснення незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор (ч. 1, ч. 2 ст. 255, ч. 1 ст. 203-2 КК України).

Зібраними доказами встановлено, що учасники злочинного угруповання всупереч вимогам Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», з метою незаконного збагачення у 4 приміщеннях інтерактивних клубів, які нібито надають послуги з хмарного майнінгу, розташованих у місті Черкаси, з використанням персональних комп’ютерів, організували з використанням мережі Інтернет надання громадянам незаконного доступу до азартних ігор.

Під час проведення обшуків у цих приміщеннях вилучено комп’ютерну техніку, яка використовувалась обвинуваченими для надання незаконного доступу до азартних ігор, записи про «чорнову» бухгалтерію, грошові кошти, отримані від незаконного ведення господарської діяльності.  

Діяльність злочинної організації припинена працівниками обласної прокуратури спільно з працівниками слідчого управління ГУНП в Черкаській області та Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області ДСР Нацполіції.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1168