Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2022

Протидія нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів – у прокуратурі відбулося засідання міжвідомчої групи

У Черкаській обласній прокуратурі 14.01.2022 відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним з нелегальною діяльністю автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів (далі - АЗС та АГЗС), на якому обговорено стан протидії правопорушенням у вказані сфері в Черкаській області в 2021 році та перспективні напрацювання на 2022 рік.

Також на засіданні з урахуванням компетенції обговорено можливі шляхи виявлення таких правопорушень та заходи щодо їх попередження, досягнуто домовленості про постійний обмін інформацією з приводу нелегальної діяльності АЗС та АГЗС.

Довідково: зазначену групу створено наказом керівника Черкаської обласної прокуратури з метою підвищення ефективності протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним з нелегальною діяльністю автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів. До її складу входять представники правоохоронних та контролюючих органів області, а також органів місцевого самоврядування.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1212