Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2021

Незаконне зайняття гральним бізнесом у м. Черкаси – оголошено підозри 8 членам організованої групи

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру 8 членам злочинної організації за фактом здійснення незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор (ч. 1, ч. 2 ст. 255, ч. 1 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, учасники злочинного угруповання всупереч вимогам Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», у приміщеннях інтерактивних клубів, які нібито надають послуги з хмарного майнінгу, розташованих у місті Черкаси, з використанням персональних комп’ютерів, через мережу Інтернет надавали громадянам незаконні послуги у вигляді доступу до ігрових систем, які налаштовані на азартну гру.

Варто зазначити, що це перша злочинна організацію, викрита правоохоронцями Черкащини упродовж 7 останніх років.

На цей час вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Діяльність злочинної організації припинена працівниками обласної прокуратури спільно з працівниками слідчого управління ГУНП в Черкаській області та Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області ДСР Нацполіції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1586