Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2021

Розслідування резонансного вбивства в центрі Черкас -прокуратура звертає увагу громадськості (ФОТО, ВІДЕО)

Повідомляємо, що вчора, 06.10.2021, під час брифінгу, який проведено в  Черкаській обласній прокуратурі на тему: «Стан розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом умисного вбивства на замовлення місцевого жителя в центрі Черкас», представникам засобів масової інформації показали фрагменти відео з камер спостереження біля місця скоєння кримінального правопорушення та надали деякі зображення (стопкадри) з місця події.

Окремі ЗМІ на своїх сторінках при висвітленні відповідної інформації допустили помилковий висновок і пов’язали зображення чоловіка у відеоматеріалі з особою вбивці, а також висвітлили хибне припущення про начебто причетність зловмисників до правоохоронних органів.

Вважаємо за необхідне роз’яснити, що поведінка осіб, причетних до скоєння замовного вбивства, дозволяє правоохоронцям припустити, що вони могли мати спеціальну підготовку та досвід служби в спецпідрозділах.

Водночас, звертаємо увагу на те, що одна із камер спостереження зафіксувала чоловіка, який перебував на місці злочину перед, під час і деякий час після його скоєння. Ймовірно, він може мати важливу інформацію по подіям злочину, що має суттєве значення для слідства.

Черкаська обласна прокуратура просить не висвітлювати неточні й неправильні гіпотези, адже це може завадити повному та всебічному розслідуванню всіх обставин злочину.

Правоохоронці просять усіх, кому знайома особа, зображена на фото (стопкадр) та відео, повідомити в поліцію.

   

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1321