Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2021

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно поліцейського сектору реагування патрульної поліції Смілянського відділу поліції


Черкаською обласною прокуратурою за наслідками досудового розслідування, яке здійснювалося слідчим третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Черкасах) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно поліцейського сектору реагування патрульної поліції № 3 Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області за ч. 1 ст. 396 КК України.


За даними слідства, поліцейський сектору реагування патрульної поліції № 3 Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, будучи безпосереднім очевидцем вчинення тяжкого злочину своїм колегою – поліцейським сектору реагування патрульної поліції № 1 Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, а саме кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України, жодним чином не відреагував і не вжив всіх можливих заходів щодо припинення вчинення такого злочину, та у подальшому з про вказаний злочин нікого не повідомив, хоча був зобов’язаний негайно та обов’язково доповісти безпосередньому керівництву чи компетентні правоохоронні органи.


                                                                                                   Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1170