Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2021

Через спробу збути ув’язненим наркотичні засоби судитимуть колишнього працівника виправної колонії

Черкаською  обласною прокуратурою погоджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього співробітника ДУ «Старобабанівська виправна колонія» № 92, який обвинувачується в незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту наркотичних засобів та незакінченому замаху на збут наркотичних засобів у місця позбавлення волі (ч. 2 ст. 307, ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, обвинувачений незаконно придбав і зберігав особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який перевіз до виправної колонії з метою подальшого його збуту ув’язненим (засудженим), що утримувалися у вказаній установі, але був викритий працівниками установи під час огляду особистих речей.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось територіальним управління Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Києві, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1204