Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2021

За фактом хуліганства, вчиненого водіями мотоциклів у місті Черкаси, розслідується кримінальне провадження

Черкаською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом вчинення байкерами хуліганських дій з нанесенням тілесних ушкоджень молодій парі біля центрального входу до одного з нічних клубів Черкас (ч. 4 ст. 296 КК України).

За попередніми даними слідства, 28.07.2021 житель м. Одеса, керуючи автомобілем «Мазда-323» по вулиці Смілянська в місті Черкаси, здійснив обгін колони мотоциклів, що рухалась в попутному напрямку. Між ними виник конфлікт і після того, як водій авто разом зі своєю співмешканкою припаркувався біля центрального входу до нічного клубу на бульварі Шевченка, порушники пошкодили автомобіль «Мазда-323», а також завдали останнім тілесні ушкодження, після чого потерпілі були госпіталізовані до міської лікарні для надання їм медичної допомоги.

На цей час триває виконання комплексу слідчих дій, пов’язаних з пошуком та збором доказів, які є суттєвими у кримінальному провадженні, зокрема встановлюється особи, причетні до правопорушення та місце їхнього знаходження. Процесуальним прокурором надаються вказівки, спрямовані на фіксацію відомостей й встановлення фактичних обставин події. Наразі призначено низку експертиз, вивчається вилучене відео з камер спостереження.

Хід розслідування вказаного провадження контролюється органами прокуратури Черкаської області.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1584