Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.06.2021

Повідомлено про підозру групі осіб, які виготовляли, перевозили, зберігали в особливо великих розмірах амфетамін

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури та оперативного супроводу УСР в Черкаській області ДСР НП України слідчими СУ ГУНП в Черкаській області повідомлено про підозру 4 особам, які на території Черкаської області виготовляли, перевозили, зберігали в особливо великих розмірах з метою збуту та збували психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін.  


Під час досудового розслідування за місцями проживання підозрюваних проведено обшуки, за результатами яких виявлено та вилучено значну кількість психотропних речовин, які були розфасовані у поліетиленові пакетики великих розмірів, та частково – у фольгові згортки, яких було віднайдено більше 60, електронні ваги, ложки та інші предмети із нашаруванням порошкоподібної речовини та інші предмети злочинної діяльності.
Окрім того, в помешканні організатора злочинного угруповання та в гаражному приміщенні, яке він орендував, виявлено обладнання та сировину, призначені для виготовлення психотропних речовин, зокрема, склянна плоскодонна колба, холодильники, саморобні механічні мішалки, гофрований шланг із пластиковою кришкою та інші.


Відповідно до висновків експертів таке обладнання та сировина використовувалась членами злочинної групи для виготовлення психотропних речовин амфетамін та мефедрон.


Довідково: санкція інкримінованих підозрюваним злочинів передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.  

                                                                                                   Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1271