Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2021

Понад 110 тис. грн збитків державним інтересам – у Черкасах судитимуть колишнього директора підприємства за фактом зловживання службовим становищем

Черкаською окружною прокуратурою погоджено та скеровано до Соснівського районного суду м. Черкаси обвинувальний акт стосовно колишнього керівника черкаського підприємства з державною часткою в статутному капіталі за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам (ч. 2 ст. 364 КК України).

За даними слідства, обвинувачений умисно, використовуючи своє службове становище, всупереч інтересам служби та в інтересах приватного товариства уклав договір, на виконання якого реалізовано продукцію за цінами, нижчими її собівартості, що призвело до спричинення збитків державним інтересам на суму понад 110 тис. грн.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1256