Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2021

Повідомлено про підозру дочці, яка своїми діями спричинил смерть матері

Звенигородською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілої, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.


Установлено, що 14 та 16 березня 2021 року жителька одного із сіл Звенигородського району Черкаської області на ґрунті тривалих неприязних відносин нанесла своїй матері численні удари руками по голові, внаслідок чого потерпіла від отриманих тілесних ушкоджень померла в реанімаційному відділенні місцевої лікарні.


На підставі зібраних у кримінальному провадженні доказів зазначеній особі 14.04.2021 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.


На цей час слідство триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Довідково: умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого – карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.


                                                                                                      Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1244