Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2020

Прокуратура відстояла в суді покарання у вигляді 8 років позбавлення волі обвинуваченому, який займався виготовленням амфетаміну

За принципової позиції прокуратури Черкаської області 17.06.2020 колегією суддів судової палати у кримінальних справах Кропивницького апеляційного суду залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким місцевому жителю, який обвинувачувався у вчиненні злочинів в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

В суді прокуратурою доведено, що він незаконно придбав прекурсор (фенілнітропропен) для виготовлення психотропної речовини (амфетаміну), який зберігав в приміщенні квартири в м. Черкаси. Під час проведення працівниками поліції санкціонованого обшуку вилучено вказані прекурсор та психотропну речовину масою, що відноситься до великих розмірів, та хімічне обладнання для виготовлення психотропної речовини.

Вироком Придніпровського районного суду м. Черкаси від 08.01.2020 обвинуваченого засуджено за ч. 2 ст. 311, ч. 3 ст. 313, ч. 2 ст. 307 КК України до 8 років позбавлення волі.

Однак сторона захисту оскаржила це рішення до суду апеляційної інстанції, який підтвердив законність позиції обвинувачення.

Наразі апеляційна скарга сторони захисту залишена без задоволення, вирок суду набрав законної сили.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1225