Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2020

Оголошено підозри 3 членам злочинного угруповання, які збували на території Черкаської області наркотичні та сильнодіючі лікарські засоби

Прокуратурою Черкаської області повідомлено про підозру 3 членам організованої групи, до складу якої входило 3 особи (члени однієї сім`ї), які з листопада 2019 року до березня 2020 року, на території Черкаської області займалися злочинною діяльністю, пов’язаною із придбанням, зберіганням, перевезенням з метою збуту та збутом наркотичного засобу – метадону та сильнодіючого лікарського засобу – димедролу (ч. 3 ст. 307, ч. 4 ст. 321 КК України). 

Досудовим розслідуванням зафіксовано неодноразові дії членів злочинного угруповання щодо збуту наркотичного та сильнодіючого лікарського засобів, а під час проведення обшуку за місцем їх спільного проживання виявлено наркотичний засіб – метадон вагою більше, ніж 20 грамів, що є особливо великим розміром.

Організатору злочинів обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, клопотання про обрання запобіжних заходів іншим учасникам організованої групи перебувають на розгляді в суді.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з Управлінням СБ України в Черкаській області та слідчого управління ГУНП в Черкаській області. 

Довідково: санкції інкримінованих підозрюваним злочинів передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна. 

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1512