Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.05.2020

На Черкащині заступнику міського голови оголошено підозру за заподіяння поліцейському тілесних ушкоджень

Смілянською місцевою прокуратурою погоджено повідомлення про підозру одному з заступників міського голови м. Кам’янка за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням останнім службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

Установлено, що 20.03.2020 поліцейські в м. Кам’янка зупинили автомобіль під керуванням заступника міського голови, який перебував  в стані алкогольного сп’яніння. З метою складання відповідних адміністративних матеріалів посадовця доставлено до відділення поліції, де він почав виражатися на адресу працівників поліції нецензурною лайкою, намагався покинути приміщення поліції, діючи з умислом на вчинення опору правоохоронцям і перешкоджання виконання ними своїх службових обов’язків, умисно вкусив поліцейського за ліву кисть, чим спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді двох пошкоджень другого пальця лівої кісті, які згідно висновку судово-медичного експерта відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні на цей час триває, вживаються заходи щодо скерування справи до суду в розумні строки.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2191