Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.04.2020

За підозрою в одержанні 2 тисяч доларів США хабара затримано заступника начальника відділу ДВС (ФОТО)

У вівторок, 07.04.2020, Черкаською місцевою прокуратурою спільно з Управлінням СБУ в Черкаській області та Черкаським відділом поліції ГУНП в Черкаській області на гарячому затримано одного з керівників Черкаського районного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Черкаській області під час отримання від громадянина неправомірної вигоди в сумі 2 тисячі доларів США грн за закриття виконавчого провадження.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

   

кількість переглядів: 1496