Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

Затримано службову особу відділення КП «Територіальний центр соціального обслуговування» за підозрою в отриманні неправомірної вигоди (ФОТО)

Золотоніською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління Служби безпеки в Черкаській області та слідчими Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області 03.06.2019 викрито службову особу одного з відділень КП «Територіальний центр соціального обслуговування», яка вимагала та отримала від громадянина грошові кошти за лояльне ставлення адміністрації підприємства до його родичів похилого віку, що перебувають на утриманні територіального центру.

Службовицю затримано в порядку ст. 208 КПК України на гарячому безпосередньо під час одержання 17 450 грн., які вилучено правоохоронцями в ході огляду місця події.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 2074