Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2019

У Черкасах прокуратурою продовжується робота щодо припинення діяльності нелегальних автомобільних газозаправних пунктів

Під час відпрацювання автомобільних газозаправних пунктів 28.02.2019 Черкаською місцевою прокуратурою виявлено незаконну діяльність пункту в м. Черкаси без наявності дозвільних документів.

За вказаним фактом слідчим відділом Черкаського відділу поліції Головного управління національної поліції в Черкаській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 273 (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах) Кримінального кодексу України.

У ході проведення слідчих дій в рамках провадження припинено незаконну діяльність автомобільного газозаправного пункту із залученням спеціалістів Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Черкаській області та Управління державної служби України з питань праці в Черкаській області.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин справи, встановлення повного кола осіб та прийняття законних і неупереджених процесуальних рішень.

Робота на вказаному напрямі триває.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1849