Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2019

Апеляційним судом підтримано позицію прокуратури щодо незаконності безпідставного зростання ціни на продукти харчування для черкаських дошкільнят

    Судом апеляційної інстанції підтримано позицію прокуратури області та відхилено апеляційну скаргу одного з товариств м. Черкаси на рішення господарського суду Черкаської області про задоволення позовних вимог прокурора щодо визнання недійсними додаткових угод про збільшення ціни на продукти харчування, що поставляються до закладів дошкільної освіти міста, та стягнення на користь департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради понад 100 тисяч гривень.

    Нагадуємо, що у 2017 році між департаментами економіки та розвитку, освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради та вказаним товариством укладено договір про постачання продуктів харчування.

    У подальшому сторонами укладено 5 додаткових угод про збільшення ціни на окремі продукти, унаслідок чого їх вартість зросла більше ніж удвічі.

    Враховуючи невідповідність вказаних правочинів вимогам чинного законодавства, прокуратурою пред’явлено до суду позовну заяву про визнання недійсними додаткових угод та повернення до бюджету коштів у сумі понад 100 тисяч гривень.


Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1824