Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.01.2019

На Черкащині начальнику районного сектору з питань пробації повідомлено про підозру в умисному неподанні декларації

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вчинення працівником одного з районних секторів з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації  в Черкаській області кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України.

За результатами здійснення досудового розслідування 09.01.2019 начальнику районного сектору з питань пробації в Черкаській області оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 (умисне неподання суб’єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України "Про запобігання корупції") Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні здійснюється слідчими слідчого управління ГУНП в Черкаській області за матеріалами Уманської місцевої прокуратури під процесуальним керівництвом працівників прокуратури Черкаської області.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі, процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, обрання підозрюваному запобіжного заходу, завершення досудового розслідування у найкоротший строк і прийняття кінцевого процесуального рішення згідно з вимогами ст. 283 КПК України.  

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді штрафу від двох тисяч п’ятисот до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або позбавлення волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
                                             

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1960