Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2018

У прокуратурі Черкаської області обрано 3 делегатів для участі в позачерговій всеукраїнській конференції прокурорів (ФОТО)

З метою виконання вимог Закону України «Про прокуратуру», відповідно до наказу прокуратури Черкаської області від 19.09.2018 № 78, 25.10.2018 у прокуратурі Черкаської області відбулися збори прокурорів прокуратури Черкаської області, на яких обрано трьох делегатів для участі в позачерговій всеукраїнській конференції прокурорів, проведення якої заплановане на грудень 2018 року.

На зборах головував перший заступник прокурора Черкаської області Володимир Павленко, який оголосив порядок денний, представив кандидатів у делегати та організував процедуру голосування.

Переможців визначали більшістю голосів шляхом голосування, яке проведено з повним забезпеченням режиму таємності.

Указаними зборами делегатами на конференцію від прокуратури Черкаської області обрано очільника прокуратури Сергія Овчаренка, заступника начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Черкаської області Володимира Тараненка та заступника начальника відділу забезпечення представництва в суді управління представництва інтересів держави в суді прокуратури Черкаської області Ольгу Тищенко.

Довідково: Законом України «Про прокуратуру» запроваджено організаційні форми прокурорського самоврядування, що здійснюється через всеукраїнську конференцію працівників прокуратури і Раду прокурорів України.

Всеукраїнська конференція прокурорів є найвищим органом прокурорського самоврядування, у роботі якої беруть участь представники органів прокуратури всіх ланок. Повноваження конференції визначені в ст. 67 Закону України «Про прокуратуру».

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

   

    

кількість переглядів: 2014