Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2023

6 років і 2 місяці проведе за ґратами канівчанин, який збував наркотики

За публічного обвинувачення прокурорів Канівського відділу Смілянської окружної прокуратури судом засуджено до позбавлення волі місцевого жителя за незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу та вирощування конопель (ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 310 КК України).
За даними слідства, 26-річний житель м. Канева придбав особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс та з метою збуту зберігав його за місцем проживання.
Працівники поліції в установленому законом порядку зафіксували факт збуту вказаною особою особливо небезпечного наркотичного засобу за грошові кошти.
Крім того, у ході обшуку, проведеного за місцем проживання чоловіка, на території домоволодіння виявлено рослини коноплі в кількості 10 штук, які він вирощував та доглядав.
Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та призначив покарання у вигляді 6 років 2 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 638