Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.03.2023

У Черкасах за збут наркотиків засуджено чоловіка до 7 років позбавлення волі

За принципової позиції прокурора Черкаської окружної прокуратури Придніпровським районним судом м. Черкаси засуджено до позбавлення волі жителя м. Черкаси, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
У ході судового розгляду прокурором доведено, що 33-річний зловмисник, який неодноразово був засуджений за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, придбав задля подальшого збуту особливо небезпечний наркотичний засіб, частину якого збув іншим особам, а решту зберігав за місцем свого проживання. Під час обшуку працівниками поліції у нього було вилучено 2,18 г канабісу.
Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України, та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 588