Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2023

Обвинувальний акт стосовно трьох квартирних крадіїв скеровано до суду

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно трьох чоловіків, обвинувачених у вчиненні крадіжки, за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану, поєднаної з проникненням у житло (ч. 4 ст. 185 КК України).
За даними слідства двоє жителів м. Черкаси 37 та 38 років, разом із 38-річним жителем Чернігівської області, будучи раніше судимими, діючи за попередньою змовою, проникли в квартиру 62-річного черкащанина, звідки викрали належне йому майно, а саме: золоті прикраси та гроші, спричинивши потерпілому матеріальну шкоду на суму майже 108 тис. грн.
За вчинення вказаного кримінального правопорушення чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 805