Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.12.2022

До 4 років позбавлення волі загрожує жителю Жашківщини, який пропонував неправомірну вигоду працівникам поліції

Жашківським відділом Уманської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чоловіка, який намагався дати неправомірну вигоду працівникам патрульної поліції (ч. 1 ст. 369 КК України).
За версією слідства 33-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, неодноразово висловлював працівникам патрульної поліції пропозицію надання неправомірної вигоди в розмірі 1000 гривень за нескладання протоколу про скоєння ним адміністративного правопорушення – керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, та непритягнення його до відповідальності.
У разі доведення вини чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від однієї до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 255