Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2022

Жителя Кам’янки засуджено до 7 років позбавлення волі за грабіж

За принципової позиції прокурорів Кам’янського відділу Смілянської окружної прокуратури судом засуджено до позбавлення волі 42-річного чоловіка, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК України (відкрите викрадення майна потерпілого, вчинене в умовах воєнного стану).
Під час судового розгляду прокурором доведено, що житель м. Кам’янка, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за вчинення тяжких корисливих злочинів, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заволодів грошовими коштами в сумі 600 грн, витягнувши їх з кишені піджака потерпілого.
Враховуючи наявність доказів, суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 257