Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2022

За збут зброї та боєприпасів засуджено чоловіка

За принципової позиції Черкаської окружної прокуратури судом засуджено чоловіка за збут вогнепальної зброї та бойових припасів (ч. 1 ст. 263 КК України).
Так, адміністрацією слідчого ізолятора спільно з працівниками правоохоронних органів викрито неодноразово судимого місцевого жителя, який, перебуваючи в СІЗО за обвинуваченням у вчиненні тяжкого злочину, домовившись по телефону з потенційним покупцем, намагався продати зброю та боєприпаси.
Після перерахування обумовленої суми на номер телефону, який вказав зловмисник, останній повідомив про місце, де знаходиться зброя та боєприпаси. В результаті пістолет з патронами та гранату було вилучено правоохоронцями.
Врахувавши зібрані докази, суд визнав винними обвинуваченого в інкримінованому кримінальному правопорушенні та призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 972