Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2022

За збут наркотиків судитимуть 40-річного жителя Городища

Смілянською окружною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно жителя м. Городище, який незаконно збув психотропну речовину, а також незаконно придбав і зберігав без мети збуту особливо небезпечний наркотичний засіб та незаконно вирощував коноплі (за ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 2  ст. 310 КК України).
У ході досудового розслідування працівниками поліції задокументовано факт збуту 40-річним жителем міста Городища, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропної речовини – амфетаміну.
Окрім цього, під час обшуку домоволодіння у чоловіка виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс, а також 96 рослин коноплі, які він без передбаченого законом дозволу незаконно вирощував.
Наразі чоловіку обрано запобіжний захід –тримання під вартою.
Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 697