Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2022

Зберігання канабісу із метою збуту - судитимуть черкащанина

Черкаською окружною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця міста Черкаси, який вчинив кримінальні правопорушення, передбачені чч 2, 3 ст. 307 КК України – незаконне придбання, зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту та незаконне придбання, зберігання психотропної речовини у особливо великих розмірах з метою збуту.  

За версією слідства, зловмисник придбав задля подальшого збуту особливо небезпечний наркотичний засіб «канабіс» вагою майже 63 грами, а також психотропну речовину «амфетамін» вагою майже 217 грамів, які зберігав за місцем проживання. У лютому поточного року працівниками поліції на підставі ухвали суду під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання особи вилучено зазначені наркотичний засіб та психотропну речовину.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими СВ Черкаського РУП ГУНП України в Черкаській.

Особі обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 891