Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2021

Повідомлено про підозру уманчанину за вчинення умисного вбивства

Уманською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 41-річного мешканця одного із сіл Уманського району, який підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.


Установлено, що 14.12.2021 близько 16 год 10 хв зловмисник, перебуваючи на території домоволодіння свого знайомого, в ході конфлікту, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин наніс йому удари руками та ногами по тілу і обличчю. Після чого, підозрюваний завдав потерпілому скляною пляшкою по голові декілька ударів. Через декілька годин потерпілий помер на місці події від отриманих тілесних ушкоджень.


Особу затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.


Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній особі запобіжного заходу.


Довідково: умисне вбивство карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


                                                                                                 Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1247