Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2021

На Черкащині припинено незаконну діяльність з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв. З незаконного обігу вилучено понад 10 тон горілки сумнівної якості (ФОТО)

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури СУ ГУ ДФС у Черкаській області, спільно з оперативними працівниками УПЕП ГУ ДФС у Черкаській області та за оперативного супроводу Управління СБУ в Черкаській області 24.02.2021 припинено незаконну діяльність осіб, які за даними слідства, здійснювали незаконне виготовлення та збут алкогольних напоїв, що можуть становити загрозу для життя і здоров'я людей (ч. 3 ст. 204 КК України).

Правоохоронцями проведено п’ять обшуків на території Уманського та Звенигородського районів у приміщеннях і транспортних засобах, які використовувалися в протиправній діяльності, за результатами яких виявлено та з незаконного обігу вилучено більше 10 тон незаконно виготовлених алкогольних напоїв, які було розфасовано у пластикові ємності об’ємом по 5 літрів для подальшого збуту населенню під виглядом горілки.

У кримінальному провадженні триває проведення слідчих та процесуальних дій, спрямованих на виявлення та фіксацію всіх обставин вчинення кримінального правопорушення, а також притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Черкаської обласної прокуратури

   

кількість переглядів: 1390