Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.01.2021

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 3 членів злочинного угруповання, які збували психотропні речовини на Смілянщині

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 3 членів організованої групи, які з квітня до червня 2020 року, на території Смілянського району займалися злочинною діяльністю, пов’язаною із незаконним обігом психотропної речовини – амфетаміну (ч. 3 ст. 307 КК України).  

Під час досудового розслідування зібрано докази придбання членами злочинного угруповання психотропної речовини, задокументовано спосіб її перевезення, а також встановлено місце зберігання психотропної речовини та місце і спосіб її фасування з метою подальшого збуту.

Окрім того, не зважаючи на заходи конспірації, які постійно вживались підозрюваними, правоохоронними органами зафіксовано їх неодноразові дії щодо збуту психотропної речовини.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з оперативними співробітниками УСР України в Черкаській області та слідчого управління ГУНП в Черкаській області.  

Довідково: за вчинене особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.  

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1379