Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2020

Директор черкаського підприємства підозрюється у заволодінні понад 6 млн грн бюджетних коштів у ході ремонту вуличних доріг

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури директору приватного підприємства повідомлено про підозру у видачі завідомо неправдивих офіційних документів і заволодінні коштами місцевого бюджету в особливо великих розмірах, що виділялись на реконструкцію доріг у м. Черкаси (ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, підозрюваний вносив до актів виконаних робіт завідомо неправдиві відомості щодо завищеної вартості використаних будівельних матеріалів і механізмів, а також об’єму робіт, внаслідок чого територіальній громаді міста Черкаси завдано більше 6 млн грн збитків.

Заходи з викриття проводились обласною прокуратурою та СУ ГУНП в Черкаській області спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області ДСР Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1605