Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2020

Оголошено підозру студенту, який з хуліганських мотивів намагався вбити черкасця

За процесуального керівництва Черкаської місцевої прокуратури в порядку ст. 208 КПК України затримано 24-річного студента одного з вищих навчальних закладів міста (громадянин іншої країни), якому повідомлено про підозру у вчиненні замаху на умисне вбивство 32-річного жителя м. Черкаси (ч. 2 ст. 15, п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, підозрюваний близько 3 години 01.11.2020, поблизу нічного клубу «111» в м. Черкаси, з хуліганських мотивів наніс множинні ножові поранення черкасцю, від чого останній отримав тілесні ушкодження у вигляді численних проникаючих і різаних ран та був госпіталізований до лікарні. Після вчинення злочину зловмисник з місця події зник, але завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам правоохоронці встановили особу нападника та місце його перебування.

На цей час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.  
                                         
Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1362