Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2020

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жительки Катеринопільського району за спробу надати неправомірну вигоду працівникам поліції

За наслідками досудового розслідування Звенигородською місцевою прокуратурою скеровано до Ватутінського міського суду Черкаської області обвинувальний акт стосовно жительки Катеринопільського району, яка здійснила спробу підкупу працівників Нацполіції (ч. 1 ст. 369 КК України).

Досудовим розслідування установлено, що обвинувачена, перебуваючи в салоні службового автомобіля поліції, висловила пропозицію надати працівникам поліції, які перебували на службі, неправомірну вигоду в сумі 400 польських злотих (згідно офіційного курсу НБУ – 2990,26 грн) за непритягнення до адміністративної відповідальності її сестри, яка керувала транспортним засобом, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1534