Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2020

Житель Драбівщини постане перед судом за неправдиве повідомлення правоохоронцям про вбивство безхатченка

Драбівський відділ Золотоніської місцевої прокуратури направив до суду обвинувальний акт стосовно 34-річного жителя Драбівського району за фактом завідомо неправдивого повідомлення органу досудового розслідування про вчинення злочину (ч. 1 ст 383 КК України).

За версією слідства, обвинувачений в січні 2020 року, умисно, з метою приниження правоохоронних органів неправдиво повідомив орган досудового розслідування про те, що в центрі села на Драбівщині, на узбіччі, неподалік магазину виявив труп безхатченка з численими ножовими пораненнями, закривавленим обличчям і одягом, що не відповідало дійсності. Під час виїзду слідчо-оперативної групи територіального відділення поліції факт вбивства не підтвердився. Також встановлено, що заявник не міг бачити зазначені вище обставини, оскільки перебував у той час в іншому населеному пункті.

Довідково: за вчинене порушнику загрожує  покарання у виді виправних робіт на строк до 2 років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на строк до 2 років.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1651