Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.12.2019

На Черкащині припинено незаконну діяльність гральних закладів (ФОТО)

На виконання спільних заходів, передбачених завданнями міжвідомчої робочої групи, створеної наказом прокурора Черкаської області, з метою припинення функціонування розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні» (далі - Закон), відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про протидію гральному бізнесу» (далі - Розпорядження)  прокуратурою Черкаської області спільно з Управлінням СБУ в Черкаській області та Управлінням стратегічних розслідувань в області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України за останню добу припинено діяльність 2 нелегальних гральних закладів, які в порушення Закону та Розпорядження незаконно здійснювали діяльність у сфері грального бізнесу.

Під процесуальним керівництвом прокуратури під час спільних скоординованих заходів у межах кримінального провадження (ч. 1 ст. 203-2 КК України) працівниками Управління Служби безпеки України в Черкаській та Управління стратегічних розслідувань в області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України проведено невідкладні слідчі дії в нелегальних гральних закладах у м. Сміла, де виявлено та вилучено обладнання, за допомогою якого відвідувачам надавались послуги доступу до азартних ігор, документи та інше.

На цей час слідчим внесено клопотання про арешт вилученого майна.

Робота із викриття та припинення діяльності незаконних гральних закладів на території області триває та перебуває на постійному контролі керівництва прокуратури Черкаської області.   

Прес-служба прокуратури Черкаської області

   

   

кількість переглядів: 1721