Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2019

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ще 3 членів злочинного угруповання, які збували черкасцям наркотичні засоби

Прокуратурою Черкаської області затверджено та до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням 3 членів організованої групи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило 3 місцеві жителі, в період часу з грудня 2017 року до 01.08.2018 організували на ринках м. Черкаси дві торгівельні точки, де збували наркозалежним особам особливо небезпечний наркотичний засіб – макову солому.

У ході проведення обшуку складського приміщення, що знаходиться в м. Черкаси, правоохоронцями виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – макову солому в кількості 25 кг.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з працівниками ГУ НП в Черкаській області та Черкаського управління ДВБ НП України. 

За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1375