Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2018

До 6 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який побив немовля в Корсунь-Шевченківському районі

Прокурором Звенигородської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 27-річного жителя Корсунь-Шевченківського району, який обвинувачується у спричиненні малолітній дитині тілесних ушкоджень, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, зловмисник у лютому поточного року, перебуваючи у домоволодінні за місцем свого проживання в одному з сіл Корсунь-Шевченківського району, самостійно доглядаючи за малолітньою донькою своєї співмешканки, умисно, на грунті гніву, що виник через крик і плач дитини, наніс дівчинці декілька ударів, внаслідок чого немовля отримало небезпечні для життя тілесні ушкодження.

Вироком Черкаського районного суду від 23.06.2018 обвинуваченого визнано винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 121, ч. 1 ст. 122 КК України, та призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі.

На цей час вирок суду не набрав законної сили та вивчається прокуратурою на предмет законності.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2764