Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.05.2018

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно начальника кафедри черкаського вишу, яка обвинувачується в одержані від студента неправомірної вигоди (ФОТО)

Прокуратурою Черкаської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно начальника кафедри Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Установлено, що вказана службова особа вимагала та одержала від студента неправомірну вигоду в розмірі 2 тис. грн. за здійснення впливу на викладачів навчального закладу та сприяння у прийнятті ними позитивних для студента рішень під час здачі іспитів й заліків.

Нагадаємо, незаконні дії обвинуваченої в березні поточного року викрито прокуратурою Черкаської області спільно з працівниками Управління Служби Безпеки України в Черкаській області.

Довідково: за вчинене службовій особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2110